Rabarberu kūka


4 rabarberu kāti
Smilšu mīkla – 1 ola, 200g sviesta un 300g milti, šķipsniņa sāls
200g kazas svaigsiera (var ņemt slapju pilnpiena biezpienu)
2 olas
100g cukura
3 ēdamkarotes medus
1 ēdamkarote mandeļu miltu
1 bio citrons
Šķipsniņa sāls

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 120 grādiem. Sagriež rabarberus, pieliek cukuru un liek uz cepešpannas krāsnī apmēram uz 1 stundu.
Sakuļ svaigsieru ar olām, mandeļu miltiem, 2 medus karotēm un citrona miziņu, sāli.
Sagatavo smilšu mīklu. Cepamajā veidnē liek cepampapīru, ierullē mīklu, sagatavojot arī augstāku maliņu.
Krāsnī palielina temperatūru līdz 180 grādiem, liek veidni ar mīklu uz 15 min, tad ielej siera masu, pārliek karamelizētos rabarberus un cep krāsnī vēl 30min.
Kad kūku izņem no krāsns, karstai pārlej atlikušo karoti medus.