Krāsnī cepts puķkāposts
Pagatavošana:
Puķkāpostam nogriež malas, atstājot vidusdaļas šķērsgriezumu apmēram 1,5 cm biezumā. To uz pannas apcep olīveļļā no abām pusēm zeltaini brūnu, tad ieliek cepeškrāsnī 160 grādos uz 15 min. Tikmēr sagriež papriku, tomātu, aso piparu, olīvas, kaperus, sīpolu, kindzu vai pētersīļus un citus sirdij tīkamus dārzeņus un garšaugus, pieliek melnos piparus, šķipsniņu cukura un sāls un olīveļļu.
Pasniedz karstu ar dārzeņu salsu. Pēc velēšanās var pārkaisīt ar rīvētu Parmezan.
-
Brokastis
-
Salāti
-
Gaļas ēdieni
-
Zivis
-
Zupas
-
Deserti
-
Veģetārie ēdieni
- Pupiņu sautējums
- Piedevas svētku galdam
- Krāsnī cepts puķkāposts
- Sviesta pupiņu un tomātu sautējums
- Īsta maize!
- Kuskuss ar dārzeņiem
- Sparģeļu sezonā – sparģeļu rizotto
- Ķirbju zupa un iespējamās variācijas par šo tēmu
- Fokača
- Baklažānu rullīši
- Recepte Māmiņdienai!
- Hollandaise mērce
- Spagetti ar cukini vai kabačiem un ķiršu tomātiem
- Parmigiana
- Gaileņu risotto
- Kabaču pankūkas
-
LĪGO SVĒTKI