Kabaču pankūkas
Sastāvdaļas:
Kabacis, vidēja lieluma (30cm) – bez mizas un sēklām, sarīvēts;
Lapu kāposts (kale), 3-4 sablendētas lapas;
2 olas;
3 ēdamkarotes miltu;
1 tase rīvēta Parmesan siera;
5-7 gailenes;
½ tējkarotes ķimeņu, melno piparu, sāls.
Pagatavošana:
Sēnes apcep olīveļļā, tad pievieno pārējām sastāvdaļām, sajauc. Liek uz pannas plānā kārtiņā kā pankūkas un cep no abām pusēm zeltainas.
Piedāvāju pasniegt kopā ar tomātu salātiem. Lielu, gaļīgu tomātu sagriež gabaliņos, pievieno sīki sagrieztus zilos sīpolus, svaiga bazilika lapas un salātu mērci.
Salātu mērce: 1 tējkaroti brūnā cukura izšķīdina 1 tējkarotē baltvīna etiķa vai citronu sulas, pievieno 3 ēdamkarotes olīveļļas, sajauc, iegūstot zeltainu emulsiju, ko pārlej tomātu salātiem!
-
Brokastis
-
Salāti
-
Gaļas ēdieni
-
Zivis
-
Zupas
-
Deserti
-
Veģetārie ēdieni
- Pupiņu sautējums
- Piedevas svētku galdam
- Krāsnī cepts puķkāposts
- Sviesta pupiņu un tomātu sautējums
- Īsta maize!
- Kuskuss ar dārzeņiem
- Sparģeļu sezonā – sparģeļu rizotto
- Ķirbju zupa un iespējamās variācijas par šo tēmu
- Fokača
- Baklažānu rullīši
- Recepte Māmiņdienai!
- Hollandaise mērce
- Spagetti ar cukini vai kabačiem un ķiršu tomātiem
- Parmigiana
- Gaileņu risotto
- Kabaču pankūkas
-
LĪGO SVĒTKI