Jauno biešu zupa
						Nepieciešams:
Jaunās bietītes ar visām lapām;
Vistas vai teļa gaļas buljons, vārīts ar garšvielām – melnajiem pipariem, lauru lapām, timiānu un pētersīļiem;
Jaunie burkāni;
Jaunie kartupeļi;
Jaunie zirnīši;
Ķiploka daiviņa;
Dilles;
Sāls;
½ tējkarotes cukura.
Pagatavošana:
Uzvāra gaļas buljonu (ja nav jau iepriekš sagatavots) – var ņemt vistas muguriņu vai teļa gaļas gabaliņu ar cukurkaulu,
pievieno visas garšvielas (sāli parasti nelieku). Ja buljona daudz, to var sasaldēt nākamajai reizei – zupai, mērcei vai risotto.
Tad buljonā liek kartupeļus, jaunos burkānus, bietes un vāra uz lēnas uguns. Kad dārzeņi mīksti, pievieno biešu lapas, jaunos zirnīšus, sāli, cukuru – pēc garšas (es dārzeņu zupā vienmēr lieku nedaudz cukura – tas pastiprina katra individuālā dārzeņa garšu!).
Īsu brīdi pirms zupa ir gatava pievieno dilles.
- 
						Brokastis
 - 
						Salāti
 - 
						Gaļas ēdieni
 - 
						Zivis
 - 
						Zupas
 - 
						Deserti
 - 
						Veģetārie ēdieni
- Pupiņu sautējums
 - Piedevas svētku galdam
 - Krāsnī cepts puķkāposts
 - Sviesta pupiņu un tomātu sautējums
 - Īsta maize!
 - Kuskuss ar dārzeņiem
 - Sparģeļu sezonā – sparģeļu rizotto
 - Ķirbju zupa un iespējamās variācijas par šo tēmu
 - Fokača
 - Baklažānu rullīši
 - Recepte Māmiņdienai!
 - Hollandaise mērce
 - Spagetti ar cukini vai kabačiem un ķiršu tomātiem
 - Parmigiana
 - Gaileņu risotto
 - Kabaču pankūkas
 
 - 
						LĪGO SVĒTKI