Cepts zandarts
Pagatavo garšaugu mērci:
pannā sasautē sīpolu, ķiploku, puravu kopā ar olīveļļu, nedaudz baltvīna, beigās pieliek arī kaperus (variācijas pēc izvēles – tomāti, burkāni, paprika…).
Iztīrītu zandartu liek uz folijas (foliju, vēlams, dubultā, lai nesaplīst).
Zivi nedaudz pārkaisa ar sāli, uz zandarta liek plānas citrona šķēles, sagatavotos garšaugus, arī vēderā…
Aizloka foliju uz augšu, liek cepeškrāsnī cepties ~30 min.
Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
-
Brokastis
-
Salāti
-
Gaļas ēdieni
-
Zivis
-
Zupas
-
Deserti
-
Veģetārie ēdieni
- Pupiņu sautējums
- Piedevas svētku galdam
- Krāsnī cepts puķkāposts
- Sviesta pupiņu un tomātu sautējums
- Īsta maize!
- Kuskuss ar dārzeņiem
- Sparģeļu sezonā – sparģeļu rizotto
- Ķirbju zupa un iespējamās variācijas par šo tēmu
- Fokača
- Baklažānu rullīši
- Recepte Māmiņdienai!
- Hollandaise mērce
- Spagetti ar cukini vai kabačiem un ķiršu tomātiem
- Parmigiana
- Gaileņu risotto
- Kabaču pankūkas
-
LĪGO SVĒTKI