Vasaras vieglākā recepte – grilēta store
Runa ir nevis par mazajām audzētajām storītēm, bet – par lielu Astrahaņas stori, ko bieži var atrast Rīgas Centrāltirgū.
Tā šķērsgriezumā var nereti sasniegt 50 un vairāk cm.
Jālūdz nogriezt 1,5 – 2 cm biezi steika gabali. Ja paņemsiet vairāk, nekas! Izrādās, ka otrajā dienā auksta zivs arī garšo izcili!
Pagatavošana:
Stores gabali jāapslapina ar olīveļļu un jāliek cepties uz grila no abām pusēm ne vairāk kā 15 min. no katras puses!
Tas arī viss!
Klāt salāti pēc izvēles un auksts baltvīns!
Būsiet pārsteigti par šīs zivs atšķirīgo garšu!
Izcila!
-
Brokastis
-
Salāti
-
Gaļas ēdieni
-
Zivis
-
Zupas
-
Deserti
-
Veģetārie ēdieni
- Pupiņu sautējums
- Piedevas svētku galdam
- Krāsnī cepts puķkāposts
- Sviesta pupiņu un tomātu sautējums
- Īsta maize!
- Kuskuss ar dārzeņiem
- Sparģeļu sezonā – sparģeļu rizotto
- Ķirbju zupa un iespējamās variācijas par šo tēmu
- Fokača
- Baklažānu rullīši
- Recepte Māmiņdienai!
- Hollandaise mērce
- Spagetti ar cukini vai kabačiem un ķiršu tomātiem
- Parmigiana
- Gaileņu risotto
- Kabaču pankūkas
-
LĪGO SVĒTKI