Zaļie salāti
Nepieciešams:
Jebkuri zaļie salāti pēc izvēles – romiešu salāti, rukola, jaunie spināti un citi.
Mērcei: dabisks jogurts 100 g
1 ēdamkarote olīveļļas
1/2 citrona sula (var ierīvēt arī miziņu, tikai dzelteno daļu)
šķipsniņa sāls
1 daiviņa ķiploka
1 svaigais čilli pipars
bazilika lapas.
Pagatavošana:
Visu sablendē un pārlej zaļajiem salātiem. Pārkaisa ar ciedru riekstiem (vai valriekstiem). Gatavs! Ja mērce paliek pāri, to var glabāt ledusskapī vēl 3-5 dienas.
-
Brokastis
-
Salāti
-
Gaļas ēdieni
-
Zivis
-
Zupas
-
Deserti
-
Veģetārie ēdieni
- Pupiņu sautējums
- Piedevas svētku galdam
- Krāsnī cepts puķkāposts
- Sviesta pupiņu un tomātu sautējums
- Īsta maize!
- Kuskuss ar dārzeņiem
- Sparģeļu sezonā – sparģeļu rizotto
- Ķirbju zupa un iespējamās variācijas par šo tēmu
- Fokača
- Baklažānu rullīši
- Recepte Māmiņdienai!
- Hollandaise mērce
- Spagetti ar cukini vai kabačiem un ķiršu tomātiem
- Parmigiana
- Gaileņu risotto
- Kabaču pankūkas
-
LĪGO SVĒTKI